Betoncsiszolás Fórumok Betoncsiszolás házilag betoncsiszolás házilag

Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Attila C 1 év, 5 hónapja telt el.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #5646
  #5650

  Géza

  Tisztelt fórumozók ! Én nem tudom milyen gépeket lehet bérelni betoncsiszoláshoz, és nagyon megköszönném, ha meg tudná osztani valaki a tapasztalatát? aki csiszolt már maga betont?.. mennyire könnyű, vagy nehéz?.. jó lenne egy kis segítség, mert nekem ez nagyon tetszik, és ha jól olvasom olcsóbban ki lehet hozni mint a járólapozást.. és ha ez igaz, akkor legalább az embernek egyedi padlója van ! 🙂

  #6356

  Attila C

  Jó napot !

  Géza, csak saját tapasztalatból tudok kiindulni. – A garázsomat csinátam meg bérelt gépekkel, elég nagy kinlódás volt, tanulságos is, na meg érdekes.
  A betont javítani is kelett, nem csak csiszólni. Ez is elég nagy macera volt. A végén a 30 m2 összeszámolva 3 napomba és gépbek+szerszámok, 68000 a kopásdíj pedig 44000, plusz még egyéb segédanyagok cca 15000 ft volt. – Impregnálásra még keresem mi a legjobb ár érték arányú nekem, mert az lehet 5000 és 50000 ft költség is. – úgyhogy számolgatva, lehet egy olcsóbb 3.osztályú lappal vagy maradékból lerakva az alapozó és a ragasztó-fugázóanyag olcsóbbra jön ki.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.