Betoncsiszolás Fórumok Feketelista késedelmes fizetők

Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 5 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Amadeus 1 év, 4 hónapja telt el.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #5826

  Belváros-lipótváros városüzemeltetési kft

  #5827

  Reneszánsz Zrt 2 hónap ! és mindig kötözködik a számlával

  #5834

  Attila

  webmindlicenses kft – avagy docler holding.. kurva sokáig szórakozottt a teljesitésigazolások kiadásával aztán a számlabefogadással.. végül pedig a kifizetéssel… jól megszivattak…

  #6011

  Attila

  És még a garanciális visszatartásból is le akarnak húzni ..1 év késedelem után !! ez már mindennek a teteje…

  #6357

  Nikoletta

  A CARME kft nek végeztünk azonnali padlómarást hétvégén, kivételes jelleggel, hogy cégük elkerülhesse a nagyösszegű késedelmi kamatot mivel nem tudják elkésziteni a burkolást. – A jelzett fél centi marás helyett volt ahol cm-t kellett marni, ennek ellenére mindent megtettünk a siker érdekében. Az ügyvezető megigérte hétfői napon azonnal utalnak, ennek ellenére ez a mai napon, sem történt még meg..

  #6366

  Amadeus

  Pentaindustry Kft nek végezünk betonfesték eltávolítást, sürgősséggel. A munkát egy nap alatt elvégeztük, és a kapcsolattartónk teljesen meg volt elégedve, 8 nap helyett ugyan 15 napos átutalási lehetőséget kért. Ezt elfogadtuk,. de sajnos hozzáállásunk ellenére, nem tisztelnek meg még 20 nap késedelem után sem hogy eküldjék pénzünket. , sőt amikor érdeklődünk, úgy tűnik foglamuk sincs, és sznak bele a tisztességbe. Persze a munka azért jól jött, hogy tudják tartani a kivitelezési ütemtervet! úgy érzem nekik nem dolgozunk többet, ilyen ügyfelekre nincs szükségünk.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.