Betoncsiszolás Fórumok Betoncsiszolás házilag Műgyanta vagy csiszolt beton ?

Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Tamàs 1 év, 8 hónapja telt el.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #5589

  Vajon a műgyanta vagy a superfloor betonpadló a jobb megoldás?

  #5649

  Géza

  A betoncsiszolás sokkal jobb ! de csak ha megfelelő az alzatbeton.

  #6182

  Mariann

  Jo napot. Nem tudom ez a forum mukodik e de azert megkerdezem.. gondolkozunk egy hazresz padlojanak atalakitasan csiszoltatasan de annyi mindent mondanak rola. ez tenyleg ” orokpadlo lesz ? mert mas cegak azt irjak. es Onok is vallalnak kivitelezest ?

  #6331

  Sanyi

  Szia Mariann !

  Az Örökpadló kicsit tulzás, ha a mai magyarországi átlag kivitelezési szinvonalat nézzük,. de amúgy valóban lehet C30 vagy afeletti betonaljzatokból emberöltőn át szolgáló padlót készíteni ami szép marad és funkcionális,… Gondoljunk csak bele, hogy 900 az évektől a háború utáni időkig a még valóban mesterembernek nevezhető munkások milyen padlókat hoztak létre a társasházakban, vagy intézményekben ,. sok sok helyen még mindig pompázatosak és állják a legkülönbözőbb mechanikai és kémiai behatásokat.. – úgyhogy nem csoda történik, egyszerűen minőséget kell megtanulnunk újra alkotni .. és ezt a dolgot sokat megpróbálják eladni mint egy civilizációs csodát.. – 🙂
  Tehát Örökpadló” létezik khmm , csak oda kell figyelni a készitésnél és szakembert kell rá valóban alkalmazni, se nem olcsó nagyhangú és önbizalmú Kókler Jánosokat, sem nem NASA misztikumként témát kezelő előadóművészeket..

  #6334

  Tamàs

  MŰGYANTA !

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.