A betoncsiszolás technológiája –

Legyen Önnek is gyönyörű, szépen fénylő betonpadlója ! – Ön elképzeli, Mi elkészitjük !

A betoncsiszolás kifejezés alapvetően  nem mást takar, mint a kőcsiszoló szerszámok felhasználásának szigorú technológiai sorrendjét, melynek  elvégzése garantálja a megfelelő optikai végeredményt és padlóminőséget.

Mint az egyik legújabb padlótechnológiai trend a belsőépítészet világában, térhódítása rohamos, mivel mind anyagilag, mind kivitelezési szempontból kedvezőbb alternatívákat nyújt például mint egy kerámia, vagy márványlap burkolás. A csiszolt beton, végeredményét tekintve, mind esztétikumban mind kopásállóságban, takaríthatóságban vetekedik a hagyományos burkolatokkal.

Óriási előnyként hozható fel a végső megjelenésbe integrálható dizájn elemek végtelen száma, hiszen színek figurák, motívumok felületbe színezésével és a végső polírozással szinte bármilyen elképzelés megvalósítható.

Felhasználási területe nem korlátozott, hiszen mind kültéri mind beltéri felületként kitűnő megoldást nyújt. Alkalmazható minden eddig burkolat alá rejtett, vagy szabadon levő, akár repedezett porló porózus felület csillogóan esztétikussá változtatásához!!

Néhány tanács, amennyiben csiszolt betonpadlót szeretne.

Amennyiben új betonfelületből kívánja csiszolt superfloor padlóját elkészíttetni,  a későbbi esztétikus eredmény érdekében érdemes odafigyelni pár dologra.

Ezek közül néhány:

  • a beton minősége (min.c20 de ajánlott a c25->c30)
  • bedolgozásnál figyelni kell a minél tökéletesebb tömörítésre
  • síkbahúzásra
  • felületi keményítésre (ha szükséges)
  • sarkok megfelelő kidolgozására
  • lehetőleg gépi simítást alkalmazzunk (Tremix)
  • folyósítók kellősítők használata
  • nagyobb felületeknél zsugorodás ellen műanyag szál
  • alaptest dilatációk jelölésére
  • párazáró alkalmazására betonozás befejeztével ( pl. durostone)

Kapcsolódó tevékenységek:

Betonpadló takarítás, betonpolírozás,  impregnálás

polírozott betonpadló

Polírozott beton

Polírozott betonpadlójának fényét hosszú távon csak a megfelelő, technológiával fogja tudni karbantartani. Az ajánlott megoldást….

csemperagasztó eltávolítás, betonmarás

csemperagasztó marás

csemperagasztó eltávoltása

Csemperagasztó, vagy gumiragasztó padlóról történő hatékony eltávolításához csak a megfelelő szerszámokkal érdemes nekilátni! 

betondesign padló öntés polírozás, szinezés

design betonpadló

Öntött polírozott vékony betonpadló

A mai építészeti trendekben a minimalista stílus reneszánszát éli.. Gyors és egyszerű megoldásként egyre többen igényelnek lakásukba egyedi padlót..

Olajfolt eltávolítás, porló beton, egyéb problémák..

olajfolt eltávolítás

olajfolt eltávolítás

Olajsár eltávolítás, vagy felfagyott a kocsibejáró? porlik a garázs betonpadló? .  Nálunk mindenre van megfizethető megoldás !..

kapcsolatfelvétel