A betoncsiszolás m2 ára sok tényezőtől függ.

A három legfontosabb befolyásoló tényező a terület mérete, a beton minősége és állapota, és az aktuális állapottól a végső kivánt eredményhez szükséges munkavégzés és szerszámkopás tényezője.

Ezért, hogy minél korrektebb, kedvezőbb árat tudjunk adni, ajánlatkérésnél kérjük tudassa a munkavégzés helyszinén túl, a munkaterület méretét, osztottságát, az aljzat tipusát, állapotát, beton minőségét és az elvárt végfelülettel szemben támasztott követelményeket.

Vállalkozásunk adatai :

Profipadló Kft
Székhelyünk Érden található
Email cím: – info@superfloor.hu ,  Tel : 06204939021

Cégünk vállalja közületek, raktárcsarnokok és magánépületek beton padlóinak elkészítését, ipari padlók sérüléseinek szakszerű javítását, látszó betonok csiszolását, polirozását, impregnálását és szinezését. Design padlók öntését és csiszolását. Nagy kopásállóságú önálló kopófelületként terhelhető fagyálló és időjárásálló, gépkocsi terhelésnek, targonca és gyalogos targonca terhelésnek is ellenálló glettbeton, designbeton, látszóbeton készítését kültéren és beltéren. Superfloor és Extreme floor készítést betonozással és betonozás nélkül. Magas színvonalú kivitelezés korrekt árakon. 10 év területen eltöltött tapasztalat, megtekinthető referenciák.

 

BETONCSISZOLÁS