Kedves látogatónk !

Ismerje meg jobban munkánkat, és az elérhető végső felületet, mely méltó riválisa a hagyományos márvány, gránit,  és egyéb kőfelületeknek, mind kopásállóságban, esztétikumban, mind takaríthatóságban. Hogyan készül,  miért is érdemes egy egy felújítás alkalmával úgy dönteni hogy inkább csiszolt polírozott betonpadlót készítsünk?..

Íme egy két előny:

Lássuk például a kivitelezés idővonalat egy hagyományos kivitelezésnél és a

betoncsiszolásnál :

Hagyományos kivitelezés:

 1.  meglévő burkolat bontása
 2. ragasztó felszedés- felület javítás
 3. kiegyenlítő habarcs (+24 óra tech szünet)
 4. burkolás (napi 30-70m2) +24 óra tech szünet
 5. fugázás (+24 óra)
 6. takarítás.

betoncsiszolás esetén:

 1. bontás
 2. csiszolás (60-300m2 / nap)
 3. repedés javítás, tömítés (+1- 6 óra)
 4. színezés-felületkezelés, polírozás (+0-2 óra)

– Tisztán látható az idő és energia megtakarítás, a kész felület azonnal használatba vehető, takarításra már nincs szükség, csak későbbi fenntartó jelleggel

Tájékoztatjuk, hogy oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll. Amennyiben kérdése van, esetleg egy problémára keresi a választ a fórumban felteheti kérdését, vagy tallózzon portfoliónk kép és írás anyagaiban..

Amennyiben az Ön betonja nem alkalmas szép végleges felület készítéséhez az általunk felkínált alternatív padlómegoldás többféle is lehet. A megrendelő igényeitől és a helyiség funkciójától függően.  A leggyakoribb módozatok amelyeket vállalunk

 • Önterülő ipari padló
 • Műgyantázás
 • Mikrocement burkolat
 • Javítás és festés

Vállalkozásunk lakossági, és céges valamint közületi megrendeléseket is vállal területi felmérés és igény egyeztetés alapján adott árajánlat elfogadását követően.

Betoncsiszolás alternatíva 1.

Mikrocementes padlófelület képzése. Ez a technika tulajdonképpen egy pár miliméteres rétegvastagságú nagy kopásállóságú cementes anyag felglettelése a felületre. Előnye, hogy megfelelő előkészítést, alapozást követően bármilyen sérült felületre felvihető és a végeredmény rendkívül esztétikus, és sokféle megjelenés lehet. Alapesetben fehér vagy szürke árnyalatokban készítünk belőle padlót agy falat.

 

Betoncsiszolás alternatíva 2.

Cementes önterülő ipari padló ööntése és csiszolása – polírozása.  Ezzel a módszerrel, elérhető egy homogén felület amely viszont minden esetben enyhén vvagy nagyobb mértékben foltos hatású.

Betoncsiszolás alternatíva 3.

A műgyantázás a legismertebb járófelület képzés a Burkolást követően. Ki ne találkozott volna már garázsban, ipari épületekben, áruházakban vele?. Előnye hogy egybefüggő homogén felületet ad, színben nagy választék jellemzi, sokféle megjelenés felület kialakítását teszi lehetővé. Elsősorban Ipari felhasználása jellemző