Kedves látogatóink!

Ez egy állatbarát vállalkozás.

Mivel vállalkozásunk állat és környezetbarát szemlélettel rendelkezik, szeretnénk felhívni ezúton is a figyelmet, a közös szerepvállalásra és a humánus szemlélet gyakorlására. Szeretnénk ha tudnátok, hogy mi a munkáinkból befolyó összegek nyereségéből mi időnként adakozunk is. Nekünk egy kiszolgáltatott sorba került élőlény megsegítése többet ér mint esetleg egy új tehergépjármű vásárlása.  Az elmúlt évtizedekben befogadott és boldog körülmények között tartott kutyáinkon túl, jelenleg is egybeforrva mint cég és magánszemély két a Budaörsi állatmenhelyről örökbefogadott kutyus gazdái vagyunk. Sőt, egy utcáról befogadott eb, Kuszkó hétköznapjait sikerül nap mint nap jobbá tennünk partnereinkkel és dolgozóinkkal.   A mi kis mentett kedvenceink 🙂

ty

  Állatbarát mivoltunkon túl többek közt pl. a Speciális Mentők telephelyi padlójának kiviteli munkáiba is besegítettünk, és gyermek alapítványoknak is küldünk időszakosan pénzügyi támogatásokat.

Kérjük, ha csiszolnivaló, felújtani való padlód nincs, de Te is segítenél: keresd fel ezeket a helyeket és fogadj örökbe, vagy támogass ha van rá lehetőséged.

Kóbor Szívek Alapítvány     

 

Budaörsi állatmenhely