Betoncsiszolási munkáink során sokszor találkozunk gyenge , vagy erősen sérült végső felületnek alkalmatlan hibás  aljzatokkal.  Alapvetően három eset fordul elő.

  • Alapvetően gyengére, cementhiányosra készítették a betont, vagy erősen túlvizezték a könnyebb bedolgozhatóság érdekében
  • A beton minősége ugyan megfelelő, de olyan sok sérülés látszik rajta hogy javítás és csiszolás után nem mutat majd esztétikus felületet.
  • Az előző két verzió együttesen.

Ezekben az esetekben felmerül a kérdés, mi lehet a padló szebbé, mutatóssá tételének módja, ha a betoncsiszolás nem alkalmazható ?

A válasz többféle is lehet. A megrendelő igényeitől és a helyiség funkciójától függően.  A leggyakoribb módozatok a

  • Önterülő ipari padló
  • Műgyantázás
  • Mikrocement burkolat
  • Javítás és festés
  • Burkolás ( csempe, fapadló, linoleum/PVC, sportpadló, stb )

Vállalkozásunk lakossági, és céges valamint közületi megrendeléseket is vállal területi felmérés és igény egyeztetés alapján adott árajánlat elfogadását követően.

Betoncsiszolás alternatíva 1.

Mikrocementes padlófelület képzése. Ez a technika tulajdonképpen egy pár miliméteres rétegvastagságú nagy kopásállóságú cementes anyag felglettelése a felületre. Előnye, hogy megfelelő előkészítést, alapozást követően bármilyen sérült felületre felvihető és a végeredmény rendkívül esztétikus, és sokféle megjelenés lehet. Alapesetben fehér vagy szürke árnyalatokban készítünk belőle padlót vagy falfelületet.

Betoncsiszolás alternatíva 2.

Cementes önterülő ipari padló öntése és csiszolása – polírozása.  Ezzel a módszerrel, elérhető egy homogén felület amely viszont minden esetben enyhén vagy nagyobb mértékben foltos hatású.

Betoncsiszolás alternatíva 3.

A műgyantázás a legismertebb járófelület képzés a Burkolást követően. Ki ne találkozott volna már garázsban, ipari épületekben, áruházakban vele?. Előnye hogy egybefüggő homogén felületet ad, színben nagy választék jellemzi, sokféle megjelenés felület kialakítását teszi lehetővé. Elsősorban ipari felhasználása jellemző.

Megbízásaikkal kérem keressenek a profipadlo@gmail.com,  vagy a 0620939021 telefonszámon

Related Posts