Csiszolt betonpadló karbantartása

§

Gyönyörűen frissen csiszolt polírozott betonpadlónk a napi mechanikai és kémiai hatások miatt bizony bizony egy idő után veszít fényéből. A nem megfelelő vegyszeres takarítással ahelyett hogy javítanánk, bizony még ronthatunk is a helyzeten… Pedig a megoldás adott, és pofonegyszerű..

 Legyen szó folyamatos vagy időszakos karbantartásról mindenképpentökéletes megoldást nyújt a vegyszerfoltok, kopások, mind a karcolódások eltávolításában egy forradalmian új fejlesztésű műanyagszálakból álló gyémántporral telített csiszolószerszám rendszer.

padlokarbantartas

A rendszer első és egyik óriási előnye a vegyszermentesség ! Nem kell hozzá más csak tiszta hideg víz , és padlónk a rendszer szakértő által választott felhasználásától függően akár egy nap alatt visszanyerheti eredeti ragyogását !!!

A gyémánpades takaritási eljárás használható a legtöbb közönséges padlófelületen legyen az: terrazzo, természetes kő, vinyl vagy epoxy.  A gyémánt pad  teljesen átalakít minden unalmas, kopott felületet, tiszta, fényes és ragyogóan felpolírozott padlóvá. A Technológia egyedülálló előnyeit a takarítási vállalkozó, és a padló tulajdonosa hasonlóképpen élvezheti. A technológia tisztítási, polírozási hatékonyságát  extrém tisztaság, kiemelkedő fényerő jellemzi. Időszakos nagytakarításokra nincs szükség a továbbiakban amennyiben napi karbantartást ezekkel a gyémánt padekkel végzik.  A rendszer előnye, hogy a padek szinte minden takarítógéppel használhatók.